MOEDERDAG MENU
(11 MEI MIDDAG & AVOND)
Hapje van de chef
-
Tartelette van huisgerookte zalm & kreeft
-
Sorbet van appel met bubbels
-
Zeebaars in kruidenkorst met risotto, groene asperges & beurre blanc
OF
Lamsfiler met krielaardappelen, asperges & jus van vadouvan
-
Crumble van aardbei en rabarber met vanilleroomijs
-
Koffie of thee met versnapering
€ 75,00
+ €30 met gepaste wijnen
Zomermenu
's middags en 's avonds
Glas bubbels Blanc de Blancs met
Fine de Claire oester (+ € 9,00)
Hapje vd chef
Garnaalkroket met peterselie & citroen
of
Tartaar van tonijn met avocado & mango
Bavette a l’echalotte met jonge sla, tomaat & fijne frietjes
of
Kabeljauw a l’ostendaise met bieslookpuree, grijze garnalen & mousseline
Dessert van framboos
€61
Menu enkel per tafel